Pendaftaran eWallet xBTCe
Posted by Olga P, Last modified by Olga P on 26 December 2017 02:24 PM

Sebelum anda membuka akaun dagangan dan mula berdagang dengan xBTCe, anda perlu membuat eWallet anda. EWallet adalah akaun yang menyediakan anda akses kepada kawasan peribadi saya xBTCe anda – alat kawalan utama untuk menguruskan dana dan akaun dagangan anda.

Untuk membuka eWallet, ambil langkah-langkah berikut:

  1. Klik Pendaftaran di laman web xBTCe.

  2. Pilih salah satu kaedah pendaftaran: dengan menggunakan profil media sosial (1) atau mengisi borang (2).

Bergantung kepada kaedah pendaftaran eWallet yang dipilih, anda perlu menggunakan profil sosial yang dikaitkan (1) atau e-mel dan kata laluan (2) untuk log masuk ke ruangan peribadi My xBTCe anda. Anda boleh menambah atau mengalih keluar profil sosial dalam My xBTCe dalam menu Tetapan → Peribadi.

 Pendaftaran mudah dengan profil media sosial (1)

  1. Klik ikon yang sepadan untuk mendaftar dengan akaun FacebookGoogle+ atau VK anda. Klik Seterusnya.

  2. Masukkan alamat e-mel anda, jika diperlukan.

  3. Jika nama anda tidak muncul secara automatik, masukkan nama Pertama dan Akhir anda. Klik Seterusnya.

  4. Anda akan dimaklumkan melalui e-mel bahawa profil Facebook / Google+ / VK anda telah berjaya dikaitkan dengan akaun xBTCe anda.

  5. Langkah seterusnya.

Pendaftaran dengan mengisi borang (2)

  1. Isi borang pendaftaran. “E-mel” and “Kod anti-spam” adalah bidang mandatori.

  2. Langkah seterusnya adalah generasi kata laluan. Anda boleh memasukkan kata laluan eWallet anda sendiri atau gunakan yang dijana secara automatik.

  3. Klik Hantar. Anda akan menerima pemberitahuan e-mel bahawa eWallet anda telah berjaya didaftarkan.

Untuk kedua-dua kaedah pendaftaran eWallet, jika proses telah berjaya diselesaikan, anda akan melihat maklumat xBTCe eWallet anda.

Nota: Sila catat kod PIN di tempat yang selamat. Ia akan ditunjukkan HANYA SEKALI! Kod PIN diperlukan untuk mengesahkan pengeluaran dana / pemindahan luaran dari xBTCe eWallet anda dan untuk melakukan tindakan yang selamat. Gunakan alamat e-mel dan kata laluan anda atau akaun sosial yang dikaitkan untuk mengakses xBTCe eWallet anda melalui My xBTCe.

Melengkapkan pendaftaran eWallet anda

Setelah log masuk ke ruangan peribadi My xBTCe, anda perlu lulus prosedur Pengesahan untuk melengkapkan proses pendaftaran eWallet.

EWallet yang baru berdaftar mempunyai status Tidak Disahkan. Sila ambil perhatian bahawa hanya pelanggan dengan eWallet Verified dapat menarik balik dana dan membuat deposit melalui sistem

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful


 
Copyright © 2014-2019 xBTCe. All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.The Leading Global Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Namecoin Exchange - xBTCe